Política i condicions

Condicions, Informació i Política de Hostal del Mar

– IVA inclòs en tots els preus que proporciona Hostal de la Mar.

– Taxa turística de 0,66 euros, s’aplica per dia i persona excepte menors de 16 anys i a partir de la 7a nit.

– No està permès fumar a l’interior de l’Hostal.

– Horari d’entrada (Check in) de 14:00h a 19:00h.

– No s’accepten comiats de solter/a.

– No es poden allotjar nens menors de 7 anys.

– Accés a les habitacions per escales, no hi ha ascensor.

– L’esmorzar prèviament contractat se serveix a l’habitació.

– Horari limitat de recepció. (Consulteu horari).

– Les claus de l’habitació han de ser lliurades a recepció abans de les 12:00h del migdia (Checkout), si no es cobrarà el preu d’una nit d’estada.

– Aplicables condicions de cancel·lació: Si es cancel·la o modifica la reserva fins 7 dies abans de la data d’arribada, l’establiment no efectuarà càrrecs. Si cancel·la o modifica la reserva fora del termini o no es presenta, l’establiment carregarà el 100% de l’estada. En cas d’una reserva no reemborsable no s’efectua la devolució de diners de la reserva.

– A l’efecte de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals facilitades s’incorporaran a un fitxer de què és responsable Hostal de la Mar. El seu tractament s’efectuarà per dur a terme la finalitat pròpia de l’activitat d’aquesta empresa i únicament seran comunicats o cedits a tercers relacionats amb aquesta.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit a Hostal de la Mar en la direcció Passeig de la Mar, 13 de Tossa de Mar. Si en qualsevol moment voleu revocar el seu consentiment a qualsevol dels extrems anteriorment esmentats, també pot comunicar-se mitjançant correu electrònic a l’adreça info@hostaldelmar.es.

El millor preu garantit reservant a la nostra web

CODI PROMOCIONAL:

TOSSA2024